Streekkrant De Uitkomst

Adverteren in De Uitkomst

Adverteren in De Uitkomst of op onze website kan op tal van manieren. Van een losse tot wekelijkse advertenties en van advertorials tot themapagina's (Mooi&Gezond, De Volgerpagina, Horecapagina, enzovoorts). Alles is mogelijk! Sinds 1-1-2015 geven wij ook De Kogge (www.dekogge.eu) uit, de regionale krant voor Koggenland, Opmeer, Wognum, Nibbixwoud en Zwaagdijk-West. Vraag naar de aantrekkelijke doorplaatsingsmogelijkheden!

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van onze krant en in een duurzame samenwerking met onze adverteerders. Wij zijn van mening dat hier geen langlopende contracten bij horen. Ons motto is "Als het u goed gaat, gaat het ons ook goed". U bent te allen tijde vrij om bij ons te adverteren.

Raadhuisjes

Kleine berichten kunnen als 'Raadhuisje' geplaatst worden op de 'Raadhuisjes'-pagina. Ga daarvoor naar de speciale 'Raadhuisjes'-pagina op deze website.

Overzicht Tarieven

Meer informatie?

Ook online adverteren is mogelijk. Crossmediale aanpak zorgt ervoor dat de boodschap nog beter blijft hangen bij uw doelgroep. Informeer naar onze mogelijkheden. Telefoonnummer 0299-672274 of via advertentie@de-uitkomst.nl